Mos på stråtag

Mos på stråtaget er et hyppigt problem for stråtage, der ikke er alge- og mosbehandlet.

Mos på stråtaget har nemlig den negative effekt, at fugten fastholdes i taget når det regner, hvilket gør at den nødvendige process med at stråene skal tørre af sig selv, ikke finder sted.

Mosset lægger sig som et tæppe over dit stråtag, hvilket betyder at der bliver lukket for luftgennemstrømningen mellem stråene med det resultat, at bakterier og mikroorganismer får mulighed, for at leve frit i det fugtige stråtag.

Når bakterier og alger får lov til at leve frit i dit stråtag, så begynder de at spise af stråene og der dannes i løbet af kort tid en form for kompostmasse, der er skadelig for dit stråtag.

Over tid vil fugten, bakterierne og algerne gå dybere og dybere ind i stråtaget, hvilket resultere i at der vil opstå fordybninger og render i dit stråtag.

Men dette problem kan vi hjælpe dig med, da Ulfborg Tækkefirma Aps er certificeret til at sprøjtebehandle mod mos og alger og vi bruger derfor kun produkter, som er godkendt af miljøstyrelsen.

Forlæng levetiden på dit stråtag med mos- og algebehandling

En grundig mos- og algebehandling af dit stråtag kan forlænge levetiden markant.

Hos Ulfborg Tækkefirma Aps, kan vi kan lave alge- og mosbehandling af dit stråtag både præventivt, for at mindske risikoen for at der opstår mos og alger på dit stråtag, men også for at behandle et tag, hvor mosset eller algerne, allerede er opstået.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring alge og mosbehandling på dit stråtag. 

Du er velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular

Du kan også give os et kald på 29 28 69 90.

algebehandling