Mos på stråtag

Et hyppigt problem for stråtage der ikke er alge- og mosbehandlet er, at der kan komme mos på taget. Det er især nordsiden af et stråtag, der ofte er mest udsat for alger og mos.

Selvom at det kan se autentisk ud, så har mos på stråtaget den negative effekt, at fugten i taget fastholdes når det regner, hvilket gør, at den nødvendige proces med at stråene skal tørre af sig selv, ikke finder sted.

Kontakt os og hør mere

Når mos opstår på et stråtag så lægger det sig som et tæppe over et stråtag. Når det sker, vil det betyde at mosset lukker for luftgennemstrømningen mellem stråene. Dette resulterer i, at bakterier og mikroorganismer får mulighed for at leve frit i det fugtige stråtag. 

Når bakterier, mos og alger får lov til at leve frit i stråtaget, så begynder de at spise af stråene. Der vil herefter i løbet af kort tid dannes en form for kompostmasse, der er skadelig for dit stråtag. 

Over tid vil fugten, bakterierne og algerne gå dybere og dybere ind i selve stråtaget. Det vil resultere i, at der vil opstå render og fordybninger i dit stråtag.

Men dette problem kan vi hjælpe dig med, da Ulfborg Tækkefirma ApS er certificeret til at sprøjtebehandle mod mos og alger og vi bruger derfor kun produkter, som er godkendt af miljøstyrelsen. Du er derfor sikret, at dit stråtag ikke blive skadet af produkterne vi benytter.

Få bugt med mos og alger stråtaget med en alge- og mosbehandling

En grundig mos- og algebehandling af dit stråtag fjerner ikke kun alger og mos, men den kan faktisk forlænge levetiden på stråtaget markant. Det skyldes at man udrydder alle mosrødder og algesporer. 

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS, kan vi kan lave alge- og mosbehandling af dit stråtag både præventivt, for at mindske risikoen for at der opstår mos og alger på dit stråtag, men også for at behandle et tag, hvor mosset eller algerne, allerede er opstået. 

Du kan se vores priser på alge- og mosbehandling her.

Kontakt os og få et godt tilbud på alge- og mosbehandling

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til, hvordan du bedst får behandlet dit stråtag mod mos og alger, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

algebehandling