Om forsikring af stråtag

Når du får lagt stråtag på dit hus eller sommerhus, så anbefaler vi altid, at du fået tegnet en forsikring på dit stråtag.

Et stråtag, kan som alle andre former for tag få skader hen over tid, som kan gå hen og blive dyrt, hvis ikke du er ordentlig forsikret.

Hvis der f.eks. har været en storm, der har forvoldt skader på stråtaget eller mønning, så er det vigtigt at man får kigget på det hurtigst muligt. Hvis skaderne for lov til at være der i længere tid, så kan de ende med at blive en noget dyrere fornøjelse end hvis man får kigget på det med det samme.

Spar penge på forsikring af dit stråtag

En forsikring på dit stråtag kan blive væsentligt billigere, hvis du får lavet en brandsikring af dit stråtag.

Det er set før, at forsikringer kan blive helt ned til 50% billigere, hvis du har fået dit tag brandforsikret hos en tækkemand.

Hos Ulfborg Tækkefirma, vil vi gerne være behjælpelige, inden uheldet er ude, derfor kan vi selvfølgelig lave brandsikring af dit stråtag.

Har dit stråtag fået en skade og har du en forsikring der dækker?

Så er vi de rette til at hjælpe dig. 

Hos Ulfborg Tækkefirma er vi specialister i forsikringsskader. Vi har i mange år haft tæt samarbejde med forsikringsselskaber, så skulle uheldet være ude er vi også her på pletten til at hjælpe dig.

Med det sagt, så står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe, selv hvis du ikke har forsikring på dit stråtag.

Har du brug for mere information omkring forsikringskader på dit stråtag, så kontakt os her på siden gennem vores kontaktformular

Eller giv os et kald på 29 28 69 90.