Beskyt dit tag med mønning og rygning

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS har vi mange års erfaring med mønning og rygning på stråtage. 

Vi ved derfor at mønningen og rygningen har stor indflydelse på stråtagets levetid.  Mønning og rygningen har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold, som vi kan blive udsat for i Danmark. 

Få mønning og rygning i høj kvalitet

Der findes flere forskellige typer af mønning og rygning. Hos Ulfborg Tækkefirma ApS er vi specialister i flere typer af mønning og rygning. Vi tilbyder mønning og rygning i lyng, mønning og rygning i tørv, og kobberrygning på stråtag. 

Der findes mange forskellige typer af mønning og rygning, så vi står altid klar til at rådgive dig, så du får den mønning og rygning der passer til netop dit stråtag.

Kontakt os og hør mere

Vi lægger altid en stolthed i at vise vores faglige stolthed og vi vægter kvalitet og kommunikation højt. Det er din garanti for, at du ender med et professionelt og stærkt resultat, som du vil have glæde af i mange år grundet den lange levetid på vores arbejde.

Længere nede på siden har vi skrevet kort om de forskellige typer mønning og rygning og deres levetid. Vi anbefaler altid, at når den anskuede levetid på mønningen er ved at være forbi, så bør du kontakte os, så vi kan vedligeholde mønningen og rygningen. 

Dine ønsker og behov for mønning og rygning er vigtige

Som kunde er dine ønsker og behov altid det vigtigste. Derfor er det selvfølgelig helt op til dig, hvilken form for mønning eller rygning af dit stråtag, som du vil have.

Vores fornemmeste opgaver er at levere et resultat, du kan være glad for. Derfor afslutter vi aldrig en opgave, før vi har tilset og godkendt det udførte stykke arbejde sammen med dig.

Du kan læse mere om priser på mønning og rygning her

Kontakt os og få et godt tilbud mønning og rygning af dit stråtag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til, hvilken type mønning og rygning der passer bedst til dit stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.