Har du overvejet et stråtag til dit sommerhus eller hus På Fanø?

Med over 30 års erfaring i tækkebranchen kan vi hos Ulfborg Tækkefirma tilbyde stråtage af højeste kvalitet. Vi har gennem årene hjulpet masser af kunder på skønne Fanø og vi kan med garanti også varetage opgaven med netop dit stråtag.

Som din lokale tækkemand på Fanø leverer vi altid et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. Så søger du et kompetent tækkefirma til at stå for dit stråtag på Fanø, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Få lagt et nyt stråtag i Fanø

Med sin helt særlige idylliske charme og et helt unikke arkitektoniske udtryk, får du med et stråtag et smukt og holdbart tag, som du vil have glæde af i mange år. Hvis du er træt af almindelige tage med tagsten, så er et tag af strå en ideel løsning.

Et tag af strå kan bruges til både sommerhus og ens egen bolig. Som ekstra udsmykning kan der laves kviste i stråtaget, hvilket vi selvfølgelig også kan varetage.

Få et miljøvenligt stråtag

Da et stråtag er lavet af tagrør af strå, hvilket er et naturprodukt, så er et tag af strå ikke blot et smukt og idyllisk valg, men også en miljøvenligt valg. Når taget skal skiftes ud, så kan de gamle strå genanvendes som miljøvenlig kompost.

Ydermere har stråene i taget også den funktion, at de kan binde kuldioxid i takt med at de vokser. Stråene kan også være med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Få del af de mange fordele ved et stråtag

Udover at man med et tag af strå  får et smukt og idyllisk tag, så kommer et stråtag også med følgende fordele:

  • Et tag af strå giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et tag af strå er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

Såfremt du ønsker at dit tag af strå skal holde så lang tid som muligt, så vil vi anbefale at du får lavet mønning og rygning. Dette har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Vi er din lokale tækkemand på Fanø

Som din lokale tækkemand på Fanø står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand på Fanø har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Er dit stråtag fuld af mos og alger?

Så kan vi være hjælpe dig af med dette. Hvis man ikke får behandlet sit stråtag mod alger og mos, så vil bakterier have lettere ved at trænge ind i taget, da det lægger sig som et tæppe på taget. Dette resulterer i at luftgennemstrømningen bliver lukket til. Hos Ulfborg Tækkefirma kan vi tilbyde både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Nyt stråtag på Fanø til en god pris

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi altid vores kunder på Fanø konkurrencedygtige priser på stråtag. Da der sjældent er to stråtage der er helt ens, så vil vi anbefale at du kontakter os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige pris på din opgave. 

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus på Fanø, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om stråtag på Fanø

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage på Fanø eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Blåvand. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.