Så står vi hos Ulfborg Tækkefirma klar til at hjælpe dig. Vi har over 30 års erfaring i tækkebranchen, og vi har hjulpet masser af kunder i Harboøre og Lemvig med tækning af deres nye stråtag.

Med vores store stolthed for faget og vores mange års erfaring kan vi som din lokale tækkemand i Harboøre og Lemvig sikre stråtage af højeste kvalitet og et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. 

Så søger du et kompetent tækkefirma til at stå for dit stråtag i Harboøre og Lemvig, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Et stråtag er en populær løsning

Hvis du går med overvejelser om et tag af strå, så er du sikkert blevet forelsket i dets særlige, idylliske charme og unikke arkitektoniske udseende. Der kan også være at du tænker på de gode gamle dage på landet eller i sommerhuset. Den dag i dag er et stråtag fortsat et populært valg, for dem der ikke vil have et tag som alle andre. 

I tilfælde af, at der ønskes kviste i det nye tag af strå, så kan vi også være behjælpelig med disse.

Tænk på miljøet - få lagt et stråtag

Der er ingen tvivl om, at et tag af strå er både smukt og idyllisk. Udover dette er et stråtag også godt for miljøet, da tagrørene på taget er et naturprodukt. Dette er en fordel i en tid, hvor man kigger meget på, hvad man selv kan gøre for miljøet. Stråene der anvendes på taget kan genanvendes til f.eks. kompost, hvis taget en dag skal skiftes ud.

Ydermere er stråene også med til at binde kuldioxid i takt med at de vokser, samt at stråene er med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Fordele ved at få lagt et stråtag i Harboøre og Lemvig

Udover at et stråtag vil passe perfekt ind i de smukke områder i Harboøre og Lemvig, så kommer et tag af strå også med andre fordele som:

  • Et tag af strågiver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et stråtag er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

En af de mange faktorer, der sørger for, at dit stråtag holder i så mange år, er blandt andet mønningen og rygningen. Dette har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Dit stråtag er lige så sikkert som et tegltag

Før i tiden var der meget bekymring for at stråtage skulle være brandfarlige. Heldigvis er dette ikke tilfældet den dag i dag på grund af nye metoder og teknologier, og nutildags er et stråtag faktisk lige så sikkert som et tegltag. 

Vi er din lokale tækkemand i Harboøre og Lemvig

Som din lokale tækkemand i Harboøre og Lemvig står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand i Harboøre og Lemvig har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Døjer du med alger og mos på dit stråtag?

Så kan vi være behjælpelige med dette. Hvis man ikke får behandlet sit stråtag mod alger og mos, så vil bakterier have lettere ved at trænge ind i taget, da det lægger sig som et tæppe på taget. 

Dette resulterer i at luftgennemstrømningen bliver lukket til. Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Nyt stråtag i Harboøre og Lemvig til en god pris

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på stråtage til vores kunder i Harboøre og Lemvig. Rent prismæssigt, så ligger et stråtag i dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag. 

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om vores stråtage i Harboøre og Lemvig

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Harboøre og Lemvig eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Harboøre og Lemvig. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.