Bor du i Herning og går du med overvejelser om at få lagt stråtag på dit hus eller dit sommerhus?

Står vi hos Ulfborg Tækkefirma klar til at varetage opgaven. Med over 30 års erfaring i tækkebranchen og masser af tilfredse kunder kan vi tilbyde stråtage af højeste kvalitet. Som din lokale tækkemand i Herning leverer altid et professionelt slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. 

Så står du og mangler en kvalitetsbevidst tækkemand med sans for detaljen, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje at få lagt et stråtag i Herning

Vi kender alle den særlige idylliske charme og det helt unikke arkitektoniske udtryk et tag af strå har. Udover dette får du også et smukt og holdbart tag, som du vil have glæde af i mange år fremad. 

Hvis du er blevet træt af de gængse tagstenstage, så er et stråtag en ideel løsning til dig. Et tag af strå kan bruges til både sommerhus og ens egen bolig. Som ekstra udsmykning kan der laves kviste i stråtaget, hvilket vi selvfølgelig også kan varetage.

Stråtag - et miljøvenligt valg

Der er ingen tvivl om, at et tag af strå er en smuk løsning til både huset og sommerhuset. Men vidste du, at det faktisk også et godt for miljøet? Et stråtag er lavet af tagrør af strå. Disse strå kan genanvendes som kompost, når taget engang skal skiftes ud. 

Ydermere har stråene i taget også den funktion, at de kan binde kuldioxid i takt med at de vokser. Stråene kan også være med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Et stråtag er et tag med fordele

Udover fordele som at et tag af stråer miljøvenligt og at det er smukt at se på, så får du også del i andre fordele som:

  • Et stråtag giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et stråtag er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

Når man har fået lagt et nyt smukt stråtag, så vil man helst gerne have, at der holder så lang tid som mulig. Vi vil derfor anbefale, at du får lavet mønning og rygning. Dette har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Vi er din lokale tækkemand i Herning

Som din lokale tækkemand i Herning står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt stråtag, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand i Herning har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Har mos og alger bosat sig på dit stråtag?

Så kan vi være hjælpe dig af med dette. Hvis man ikke får behandlet sit stråtag mod alger og mos, så vil bakterier have lettere ved at trænge ind i taget, da det lægger sig som et tæppe på taget. Dette resulterer i at luftgennemstrømningen bliver lukket til. Hos Ulfborg Tækkefirma kan vi tilbyde både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Nyt stråtag i Herning til en god pris

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi altid vores kunder i Herning konkurrencedygtige priser på stråtag. Da der sjældent er to stråtage der er helt ens, så vil vi anbefale at du kontakter os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige pris på din opgave. 

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus i Herning, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om stråtag i Herning

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Herning eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Herning. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.