Mangler du en tækkemand i Holstebro?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ulfborg Tækkefirma mange års erfaring med tækning af stråtag i Holstebro, og vi står derfor også klar til at tække dit. Vores høje kvalitet er kendetegnet for vores stråtage, og som tækkemænd er vi er meget stolte af vores håndværk.

Et stråtag er med til at give dit hus en særlig, idyllisk charme og et helt unikt arkitektonisk udtryk. Når man tænker på stråtage tænker man ofte på de gode gamle dage.

Trods associationerne med de gamle dage, så er stråtage stadig på mode den dag i dag og det er meget populært at få lagt et idyllisk og ikke mindst smukt stråtag.

Skal stråtaget have en eller flere kviste, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Kontakt os og hør mere

Stråtage er godt for miljøet

Udover at stråtage er smukke og idylliske, så skyldes den store og voksende interesse også, det store fokus på brugen af miljøvenlige produkter og løsninger. Tagrørene der bruges når der tækkes stråtage, er et naturprodukt. Dette betyder, at hvis taget en dag skal skiftes, så kan tagrørene fra det gamle tag bruges til kompost og på den måde genanvendes i naturen.

Selve stråene i stråtaget binder kuldioxid i takt med at de vokser. Derudover er de også med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Uanset om du skal have repareret dit nuværende stråtaget, eller du skal have lagt et helt nyt, så står vi klar til at hjælpe.

Fordele ved stråtag

Udover udseendet, så findes der mange andre fordele ved et stråtag såsom:

  • Et stråtag giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • Et nyt tag af strå giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Når du vælger at få lagt et stråtag er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

En af faktorerne der sørger for at et stråtag holder i så mange år er mønningen og rygningen, der har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Stråtage er lige så sikre som tegltage

Stråtage har før i tiden haft et ry for at være ekstra brandfarlige. Dette er dog ikke tilfældet takket været de nyeste metoder og teknologier. Et stråtag har faktisk samme brandsikkerhed som et tegltag.

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi brandsikring af stråtag, så du er sikret en god brandsikkerhed. Efter dit stråtag er blevet brandsikret, så vil de krav der ellers er til stråtækte huse ophæves.

Dette gælder f.eks. placeringen af huset i forhold til vejmidte, skel og sti. Som en ekstra bonus vil dit brandsikret tag også give en lavere årlig forsikringssum.

Vi er din lokale tækkemand i Holstebro

Som din lokale tækkemand i Holstebro står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå, som du vil få glæde af i mange år fremad.

Som tækkemand i Holstebro har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Er der alger eller mos på dit stråtag?

Når mos opstår på et stråtag, lægger det sig som et tæppe over et stråtag. Når det sker, vil det betyde at mosset lukker for luftgennemstrømningen mellem stråene. Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Nyt stråtag i Holstebro til en god pris

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på stråtage til vores kunder i Holstebro. Prismæssigt ligger et stråtag i dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag.

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om vores stråtage i Holstebro

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Holstebro eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Holstebro. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.