Har du et hus eller sommerhus i Hvide Sande, der mangler et stråtag?

Så kan vi hos Ulfborg Tækkefirma hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tækning af stråtag i Hvide Sande og vi kan selvfølgelig også varetage tækningen af dit. Med vores over 30 års erfaring som tækkemand kan vi sikre stråtage af høj kvalitet, samt stor stolthed for vores fag.

Hvis du ønsker et tag med en særlig idyllisk charme, og et helt unikt arkitektonisk udtryk, så er et stråtag en fordelagtig løsning. For mange minder stråtage dem om de gode gamle dage. Selvom stråtage ikke er en ny opfindelse, så er det stadig meget populært at få lagt et idyllisk stråtag den dag i dag.

Hvis dit nye stråtag også skal have en eller flere kviste, så kan vi også være behjælpelig med dem.

Kontakt os og hør mere 

Med et stråtag får du et tag, der er godt for miljøet

I disse tider er der et stort fokus på brug af miljøvenlige produkter og løsninger. Udover at et stråtag et både smukt og idyllisk, så er det også godt for miljøet. De tagrør vi benytter når vi tækker stråtage, er et naturprodukt. Når stråtaget har gået sin gang eller det skal skiftes ud, så kan tagrørene genanvendes i naturen som kompost.

De strå der bruges i stråtaget, binder kuldioxid i takt med at de vokser. Ydermere er stråene også med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Uanset om du skal have repareret dit nuværende stråtaget, eller du skal have lagt et helt nyt, så står vi klar til at hjælpe.

Fordele ved et stråtag i Hvide Sande

Udover at et stråtag vil passe perfekt ind i de smukke områder i Hvide Sande, så kommer et stråtag også med andre fordele som:

  • Et tag af strå giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et tag af strå er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

En af de største faktorer, der sørger for, at dit stråtag holder i så mange år, er blandt andet mønningen og rygningen, der har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Stråtage er lige så sikre som tegltage

Før i tiden har stråtage haft et kedeligt ry for at være brandfarlige. Heldigvis er dette ikke tilfældet den dag i dag på grund af nye metoder og teknologier, nutildags er et tag af strå faktisk lige så sikkert som et tegltag. 

Vi er din lokale tækkemand i Hvide Sande

Som din lokale tækkemand i Hvide Sande står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand i Hvide Sande har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Er der opstået alger eller mos på dit stråtag?

Når mos opstår på ens stråtag, så vil det lægge sig som et tæppe over et stråtag. Når det sker, vil det betyde at mosset lukker for luftgennemstrømningen mellem stråene. Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere.

Nyt stråtag i Hvide Sande til en god pris

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på stråtage til vores kunder i Hvide Sande. Rent prismæssigt, så ligger et tag af stråi dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag.

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om vores stråtage i Hvide Sande

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Hvide Sande eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Hvide Sande. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.