Bor du i Midtjylland og går du med tanker om et smukt stråtag?

Hos Ulfborg Tækkefirma har vi over 30 års erfaring med stråtage i Midtjylland. Hos os får du en kvalitetsbevidst tækkemand, der har hjulpet masser af kunder i Midtjylland og brænder for sit fag. 

Du kan derfor være sikker på, at du vil få et stråtag af højeste kvalitet og et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. Så søger du et kompetent tækkefirma til at stå for dit stråtag i Midtjylland, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet et stråtag i Midtjylland

Med sin helt særlige idylliske charme og et helt unikke arkitektoniske udtryk, får du med et stråtag et smukt og holdbart tag. Et tag af strå er en ideel løsning til folk, der er trætte af tagsten. Et stråtag kan bruges til både sommerhuse såvel som boliger og det er et meget populært valg. Som ekstra udsmykning kan der laves kviste i taget, hvilket vi også kan varetage.

Et stråtag er et miljøvenligt valg

I disse dage går mange op i at man skal vælge miljørigtige løsninger. Ikke nok med at et tag af strå er smukt at se på, så er det også godt for miljøet. Stråene der anvendes på taget kan genanvendes som kompost, når taget engang skal skiftes ud, eller hvis enkelte dele af taget er blevet beskadiget. 

Ydermere har stråene i taget også den funktion, at de kan binde kuldioxid i takt med at de vokser. Stråene kan også være med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Hvilke fordele er der ved et stråtag?

Udover at stråtaget ser smukt og idyllisk ud, så er der også andre fordele ved et stråtag såsom:

  • Et tag af strå giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et tag af strå er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

Hvis du ønsker at dit stråtag skal holde så lang tid som muligt, så vil vi anbefale at du får lavet mønning og rygning. Dette har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Er dit stråtag inficeret med alger og mos?

Så kan vi være hjælpe dig af med dette. Hvis man ikke får behandlet sit stråtag mod alger og mos, så vil bakterier have lettere ved at trænge ind i taget, da det lægger sig som et tæppe på taget. Dette resulterer i at luftgennemstrømningen bliver lukket til. Hos Ulfborg Tækkefirma kan vi tilbyde både alge- og mosbehandling af dit tag. Klik for at læse mere.

Vi er din lokale tækkemand i hele Midtjylland

Som din lokale tækkemand i Midtjylland står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand i Midtjylland har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Nyt stråtag i Midtjylland til en god pris

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi altid vores kunder i Midtjylland konkurrencedygtige priser på stråtag. Da der sjældent er to stråtage der er helt ens, så vil vi anbefale at du kontakter os. Sammen finder vi frem til den helt rigtige pris på din opgave. 

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt tag af strå på dit hus eller sommerhus i Midtjylland, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om stråtag i Midtjylland

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Midtjylland eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Midtjylland. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.