Har du en drøm om at få lagt et stråtag på dit hus eller sommerhus i Ringkøbing eller Søndervig?

Så står vi hos Ulfborg Tækkefirma klar til at realisere dine drømme. Med over 30 års erfaring i tækkebranchen får du en tækkemand i , som har hjulpet masser af kunder i Ringkøbing og Søndervig, der brænder for sit fag. Vi kan derfor sikre stråtage af højeste kvalitet og et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. 

Så står du og mangler et kompetent tækkefirma til at stå for dit stråtag i Ringkøbing og Søndervig, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Få et stråtag i Ringkøbing og Søndervig

Et stråtag er ikke nogen ny opfindelse og minder måske mange om de gode gamle dage. Et tag af strå har en helt særlig idyllisk charme og et helt unikt arkitektonisk udtryk. Dette gør et stråtag til en perfekt løsning, til folk der er trætte af tagsten. 

Den dag i dag er det stadig et meget populært valg af få lagt et stråtag og som tækkemand i  Ringkøbing og Søndervig forstår godt hvorfor. 

Med et stråtag i Ringkøbing og Søndervig passer du på miljøet

Et strå er ikke blot smukt at se på. Det er også godt for miljøet. I en tid, hvor der bruges en masse tid på at finde frem til forskellige miljøbevidste tiltag, så er stråtaget perfekt. Et stråtag består af tagrør, som er et naturprodukt. Efter taget har gjort sin pligt, eller hvis det blot skal udskiftes, så kan stråene genanvendes som kompost. 

Ydermere er stråene også med til at binde kuldioxid i takt med at de vokser, samt at stråene er med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

De forskellige fordele ved et stråtag

Udover at et stråtag vil passe perfekt ind i smukke Ringkøbing og Søndervig, så er der også en række andre fordele ved at få lagt et stråtag så som: 

  • Et tag af strå giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et tag af strå er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her

Hvis du ønsker at stråtaget skal holde så lang tid som muligt, så vil vi anbefale at du får lavet mønning og rygning. Dette har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Vi er din lokale tækkemand i Ringkøbing og Søndervig 

Som din lokale tækkemand i Ringkøbing og Søndervig står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå , som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand i Ringkøbing og Søndervig har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Døjer du med alger og mos på dit stråtag?

Så kan vi være behjælpelige med dette. Hvis man ikke får behandlet sit stråtag mod alger og mos, så vil bakterier have lettere ved at trænge ind i taget, da det lægger sig som et tæppe på taget. Dette resulterer i at luftgennemstrømningen bliver lukket til. Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Nyt stråtag i Ringkøbing og Søndervig til en god pris

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på stråtage til vores kunder i Ringkøbing og Søndervig. Rent prismæssigt, så ligger et tag af strå i dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag. Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om stråtag i Ringkøbing og Søndervig

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Ringkøbing og Søndervig eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Ringkøbing og Søndervig. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.