Er du på udkig efter en tækkemand i Struer til at stå for dit nye stråtag?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Ulfborg tækkefirma har vi over 30 år erfaring med lægning af stråtag i blandt andet Struer, og vi kan selvfølgelig også stå for tækningen af dit. Med vores mange års erfaring kan vi sikre stråtage af høj kvalitet og et slutresultat, som du vil have glæde af i mange år.

Et stråtag er en klassisk løsning med en særlig idyllisk charme, samt et helt unikt arkitektonisk udtryk. Mange associere stråtage med gamle dage på landet eller fra deres sommerhuse. Udover det ofte bruges på inden for disse områder, så er det også en meget populær løsning til huset. 

I tilfælde af, at der ønskes en eller flere kviste, så kan vi også være behjælpelige med at lave disse.

Kontakt os og hør mere

Et stråtag er for dig, der tænker på miljøet

Udover at et stråtag et både smukt og idyllisk, så er det også godt for miljøet, hvilket er fordelagtigt i en tid, hvor vi altid udforsker nye måder vi kan gøre vores for miljøet. Da der på et tag af stråbruges et naturprodukt som tagrør, så kan disse genanvendes som kompost, hvis taget en dag skal skiftes ud.

Stråene på taget er blandt andet med til at binde kuldioxid i takt med at de vokser, samt at stråene er med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Hvad end du har brug for reparation af dit nuværende stråtag, eller du ønsker at få lagt et nyt, så står din lokale tækkemand klar til at varetage opgaven.

Fordele ved et stråtag i Struer

Udover at et stråtag vil passe perfekt ind i de smukke områder i Struer, så kommer et tag af stråogså med andre fordele som:

  • Et tag af strå giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et stråtag er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

En af de største faktorer, der sørger for, at dit stråtag holder i så mange år, er blandt andet mønningen og rygningen, der har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Et nyt stråtag er lige så sikkert som et tegltag

Mange tror at stråtage er ekstra brandfarlige. Dette er ikke sandt for den dag i dag gør man brug af nye metoder og teknologier inden for brandsikring. Ønsker du brandsikring af dit stråtag, så kan vi også være behjælpelige med dette. Læs mere her

Vi er din lokale tækkemand i Struer

Som din lokale tækkemand i Struer står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt tag af strå, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand i Struer har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Bøvler du med alger eller mos på dit stråtag?

Mos på ens stråtag kan se nok så autentisk ud, men faktisk har det en negativ virkning på tagets holdbarhed. Mos og alger lægger siger nemlig som et tæppe på stråtaget, hvilket resulterer i, at det lukker for luftgennemstrømningen mellem stråene. Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Få et smukt stråtag i Struer til en god pris

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på stråtage til vores kunder i Struer. Rent prismæssigt, så ligger et tag af strå i dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag.

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om vores stråtage i Struer

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i Struer eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand i Struer. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.