Bor du på Danmarks skønneste ø Fur og overvejer du at få lagt stråtag på huset eller sommerhuset?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Som tækkemand har vi igennem de sidste 30 år lavet utallige stråtage for vores kunder og vi kan derfor også varetage opgaven med dit. Hos Ulfborg Tækkefirma brænder for vores fag og vi kan derfor levere stråtage af højeste kvalitet, samt et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. 

Så hvis du er på udkig efter en kvalitetsbevidst tækkemand med sans for detaljen, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere

Et stråtag der er Fur værdigt

Det er ikke for sjovt man siger, at Fur er Danmarks skønneste ø. Vi ved derfor, at stråtaget skal være lige så skønt. Et tag af strå er både smukt og idyllisk, og så har det et helt unikt arkitektonisk udtryk. Udover dette får du også et smukt og holdbart tag, som du vil have glæde af i mange år fremad.

Hvis du er blevet træt af de gængse tagstenstage, så er et stråtag en ideel løsning til dig. Et stråtag kan bruges til både sommerhus og ens egen bolig. Som ekstra udsmykning kan der laves kviste i stråtaget, hvilket vi selvfølgelig også kan varetage.

Med et stråtag hjælper du miljøet

Der er ingen tvivl om, at et tag af strå er en smuk løsning til både huset og sommerhuset. Men vidste du, at det faktisk også et godt for miljøet? Et stråtag er lavet af tagrør af strå. Disse strå kan genanvendes som kompost, når taget engang skal skiftes ud. 

Ydermere har stråene i taget også den funktion, at de kan binde kuldioxid i takt med at de vokser. Stråene kan også være med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Derfor bør du få lagt et stråtag

Udover fordele som at et stråtag er miljøvenligt og at det er smukt at se på, så får du også del i andre fordele som:

  • Et stråtag giver et behageligt og sund indeklima året rundt.
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Et nyt stråtag giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne.
  • Når du vælger at få lagt et stråtag er du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

Når man har fået lagt et nyt smukt stråtag, så vil man helst gerne have, at der holder så lang tid som mulig. Vi vil derfor anbefale, at du får lavet mønning og rygning. Dette har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Vi er din lokale tækkemand på Fur

Som din lokale tækkemand på Fur står vi klar til at varetage enhver opgave i led med stråtage. Vores mål er altid at give dig et smukt stråtag, som du vil få glæde af i mange år fremad. Som tækkemand på Fur har vi en stor faglig stolthed og kundens tilfredshed er i absolut højsædet.

Har dit tag fået ubudne gæster i form af alger og mos?

Så kan vi være hjælpe dig af med dette. Hvis man ikke får behandlet sit stråtag mod alger og mos, så vil bakterier have lettere ved at trænge ind i taget, da det lægger sig som et tæppe på taget. Dette resulterer i at luftgennemstrømningen bliver lukket til. Hos Ulfborg Tækkefirma kan vi tilbyde både alge- og mosbehandling af dit tag.

Klik for at læse mere

Nyt stråtag på Fur til en god pris

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi altid vores kunder på Fur konkurrencedygtige priser på stråtag. Da der sjældent er to stråtage der er helt ens, så vil vi anbefale at du kontakter os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige pris på din opgave. 

Hvis du går med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus på Fur, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ydermere tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud, såfremt dette ønskes.

Kontakt os og hør mere om stråtag på Fur

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage på Fur eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale tækkemand på Fur. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.