Stråtag til nybyggeri i Jylland

Står du og skal have bygget et nyt hus eller sommerhus og har du overvejet stråtag?

Så står vi hos Ulfborg Tækkefirma ApS klar til at hjælpe dig. Når du indgår et samarbejde med os, så får du en samarbejdspartner med over 30 års erfaring i branchen. Vi kan varetage alle opgaver med stråtage i led med nybyggeri. Vi brænder for vores fag, og du kan derfor være sikke på, at du vil ende med et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. 

Så hvis du er på udkig efter et kvalitetsbevidst tækkefirma med sans for detaljen, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere

Stråtage hører ikke kun fortiden til

I flere århundreder er stråtage blevet brugt til at beklæde diverse huse. Mange associerer også stråtage med de gode gamle dage. Den dag i dag er stråtage fortsat et populært valg og vi forstår godt hvorfor. Et stråtag er både idyllisk og smukt at se på. Ydermere har det et helt unikt arkitektonisk udtryk, som vil klæde ethvert nybygget hus.

Vi oplever ofte, at folk ønsker noget andet end de klassiske tagstenstage. Her er et stråtag en fordelagtig løsning til nybyggeri. Vi mener ikke at stråtage kun hører til på ældre bindingsværkshuse eller sommerhuse. Vi mener også, at stråtage kan passe perfekt sammen med de moderne tendenser indenfor nybyggeri.

Fordele ved stråtage til nybyggeri

Når man vælger et stråtag til sit nybyg, så får man del i en lang række fordele såsom:

  • Med et stråtag får man et idyllisk og smukt stråtag.
  • I vintermånederne vil stråtage sørge for at holde på varmen og sørge for en god varmefordeling rundt i huset.
  • I sommermånederne vil stråtaget sørge for et køligt og behageligt indeklima.
  • Et stråtag er miljøvenlig, da det både kan genanvendes som kompost og udleder mindre CO2 end andre former for tage.
  • Et stråtag holder i minimum 30 år og hvis der bliver lagt korrekt, vil der ofte holde i mange flere år. Læs mere om holdbarheden på et stråtag her.

Kontakt os og hør mere om stråtag til nybyggeri

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage i led med nybyggeri eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.