Få brandsikret dit nye stråtag

Før i tiden var der god grund til at frygte, at der kunne opstå brand i et stråtag, da der ikke var nogen form for brandsikring. Nu til dags er der heldigvis ingen grund til at frygte at der skulle udbryde brand i ens stråtag, da et stråtag den dag i dag faktisk er lige så sikkert at bo under, som ethvert andet tag. Dette gør sig dog vel og mærke kun gældende, såfremt at man har fået brandsikret sit stråtag via godkendte metoder. 

For at opnå den bedst mulige brandsikring af dit stråtag, så anbefaler vi et brandhæmmende undertag i gips, stenuld, branddug (Sepatec) eller rør/strå behandlet med brandhæmmende midler. På den måde reduceres brandudviklingen markant, og man vil derfor ikke opleve den samme brandfare, som et stråtag havde i gamle dage.

For din og dit inventars sikkerhed opfordrer vi derfor på det kraftigste, at du få lavet en brandsikring af dit stråtag. 

Kontakt os og hør mere

Billigere forsikring med brandsikring af stråtag

Det er ikke et krav, man skal få lavet brandsikring af sit stråtag. Vi anbefaler det dog kraftigt, da vi mener at det kan betale sig at betale den lille ekstra udgift, for at spare penge i det lange løb, samt for at sikre, at du kan føle dig mere sikkert under dit nye stråtag.

Når du får udført en sikker, korrekt og professionel brandsikring af dit stråtag, kan du spare en del af merudgiften på din forsikring. Skulle skaden ske, så kan den rette brandsikring af dit stråtag sikre en korrekt slukning hvis der opstår brand og dermed kan de eventuelle brand- og vandskader minimeres. 
 

Skal du have lavet brandsikring af dit stråtag?

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS har vi over 20 års erfaring med stråtage. Vi står derfor altid klar til at rådgive dig, når det handler om brandsikring af dit nye eller eksisterende stråtag. Vi samarbejder ydermere med følgende leverandører af brandhæmmende materialer til stråtage:

  • Sepatec
  • Rockwool

Få et godt tilbud på brandsikring af dit stråtag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til, hvordan du bedst brandsikre dit stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.