I gamle dage var der god grund til at frygt brand i stråtage, men i dag skal du ikke frygte af bo under et stråtag, det er nemlige lige så trygt at bo under, som alle andre typer tag. Vel og mærke hvis dit stråtag er brandsikret korrekt, via godkendte metoder.

Med et brandhæmmende undertag i gips, stenuld, branddug (Sepatec) eller rør/strå behandlet med brandhæmmende midler reduceres brand udviklingen markant, og man vil derfor ikke opleve brande som i gamle dage.

Vi opfordre derfor på det kraftigste at du får lavet brandsikring på dit stråtag.

Billigere forsikring med brandsikring af stråtag

Det er ikke et krav at brandsikre dit stråtag, men det kan altså betale sig at betale den lille ekstra udgift, for at spare penge i det lange løb, samt for at føle dig mere sikker under dit eget tag.

Har du den rette brandsikring af dit stråtag, kan du nemlig spare en del af merudgiften, på din forsikring og skulle skaden ske, kan den rette brandsikring desuden sikre en korrekt slukning af branden og dermed minimere brand- og vandskader.

Skal du have lavet brandsikring af dit stråtag?

Ulfborg – Tækkefirma ApS står klar til at rådgive dig, når det handler om brandsikring af dit nye eller eksisterende stråtag, og samarbejder med følgende leverandører af brandhæmmende materialer til stråtage:

  • Sepatec
  • Rockwool

Vil du gerne have et brandsikret stråtag, samtidig med muligheden for en billigere forsikring?

Så kan du kontakte os her på siden gennem vores kontaktformular

Eller giv os et kald på 29 28 69 90.