Stråtag i Jylland

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS har vi mange års erfaring med at tække et nyt stråtag på huse rundt omkring i hele Jylland, i øjeblikket har vi mange opgaver på Fanø. Vi er meget stolte af vores håndværk og det ses tydeligt på den høje kvalitet som er kendetegnet for vores stråtage.

Et stråtag er med til at give dit hus et helt unikt arkitektonisk udtryk og en særlig charme. Mange forbinder tit et tag af stråmed de gode gamle dage. Men selvom et stråtag til associeres med gamle dage, så er det stadig populært den dag i dag at få lagt et idyllisk og smukt tag af strå.

Vi kan også tilbyde indlægning af kviste i nye og allerede eksisterende tag af strå.

Få et tilbud på stråtag

Den stadig store og voksende interesse for at få lagt stråtage skyldes blandt andet det store fokus på miljøvenlige produkter og løsninger. De tagrør der bruges når der tækkes stråtage er et naturprodukt. Det betyder at når taget en dag skal skiftes, så kan det gamle tag blive til kompost og på den måde genanvendes i naturen.

Stråene i stråtaget binder meget kuldioxid i takt med at de vokser, og udover dette er de også med til at rense eventuelle vådområder i nærheden for både fosfat og nitrat.

Hvad end du skal have repareret det gamle stråtag eller du skal have lagt et helt nyt tag af strå, så står vi klar til at hjælpe.

Vi udfører tækning af stråtag i hele Jylland

✔️ Holstebro

✔️ Hvide Sande

✔️ Struer

✔️ Harboøre og Lemvig

✔️ Ringkøbing og Søndervig

✔️ Hele Midtjylland

✔️ Blåvand

✔️ Herning

✔️ Fur

✔️ Esbjerg

✔️ Fanø

Fordele ved stråtag

Der er mange fordele ved et stråtag ud over udseendet. Et tag af strå giver et behageligt og sundt indeklima hele året rundt. Der findes også flere fordele ved et stråtag såsom:

  • Et nyt tag af strå giver et køligt og behageligt klima indendørs i sommermånederne
  • I den kolde vintertid holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.
  • Når du vælger at få lagt et tag af stråer du sikret et smukt tag, som vil holde i op til +30 år. Du kan læse mere om levetiden og holdbarheden på et stråtag her.

En af faktorerne der sørger for at et tag af stråholder i så mange år er mønningen og rygningen, der har til opgave at beskytte den øverste del af stråtaget mod diverse vejrforhold.

Stråtage er lige så sikre som tegltag

Tidligere har stråtage haft ry for at være brandfarlige, men dette er ikke tilfældet med de nye metoder og teknologier. Faktisk har et tag af strå samme brandsikkerhed som tegltag.

Vi tilbyder brandsikring af stråtag så du er sikret en god brandsikkerhed. Når dit tag af strå er brandsikret, ophæves de krav som ellers er til stråtækte huse når det kommer til placeringen af huset i forhold til vejmidte, skel og sti. Som en ekstra bonus vil dit brandsikret tag også give en lavere årlig forsikringssum.

Nyt stråtag til en god pris

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser på nyt stråtag. Prismæssigt ligger et tag af strå i dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag. Så går du med tanker om at få lagt et nyt tag af strå på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Vi kan selvfølgelig også komme med et uforpligtende tilbud til dig, hvis dette ønskes.

Indhent pris på nyt stråtag

Er der alger eller mos på dit stråtag?

Når mos opstår på et tag af strå, lægger det sig som et tæppe over et stråtag. Når det sker, vil det betyde at mosset lukker for luftgennemstrømningen mellem stråene. Hos Ulfborg Tækkefirma ApS tilbyde vi både alge- og mosbehandling af dit tag. Klik for at læse mere.

Kontakt os og hør mere om vores stråtage

Hvis du har spørgsmål til vores stråtage eller du bare vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.