Stråtag i Jylland

Hos Ulfborg Tækkefirma har vi mange års erfaring med at tække et nyt stråtag på huse rundt omkring i hele Jylland. Vi er meget stolte af vores håndværk og det ses tydeligt i den kvalitet som er kendetegnet for vores stråtage.

Et stråtag er med til at give dit hus et helt unik arkitektonisk udtryk og en særlig charme. Vi forbinder tit denne type tag med de gode gamle dage, men stråtage er stadig meget populære den dag idag. 

Den stadig store interesse skyldes blandt andet det store fokus på miljøvenlige produkter og løsninger. De strå/tagrør som bruges når der tækkes stråtage, er et naturprodukt. Det betyder at når taget en dag skal skiftes, så kan det gamle tag blive til kompost og på den måde genanvendes i naturen.

Få et tilbud på nyt stråtag

Fordele ved stråtag

Der er mange fordele ved et stråtag ud over udseendet. Et stråtag giver et behageligt og sundt indeklima hele året rundt. Om sommeren hvor solen står lige på huset og vi har høje temperaturer, kan stråtaget stadig give dig et køligt og behageligt klima indendørs, som er helt perfekt til den varme årstid. I den kolde vintertid holder taget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.

Stråtage er lige så sikre som tegltag

Tidligere har tage af strå haft ry for at være brandfarlige, men dette er ikke tilfældet med de nye metoder og teknologier. Faktisk har et stråtag samme brandsikkerhed som tegltag.

Vi tilbyder brandsikring af stråtag så du er sikret en god brandsikkerhed. Når dit tag er brandsikret ophæves de krav som ellers er til stråtækte huse når det kommer til placeringen af huset i forhold til vejmidte, skel og sti. Som en ekstra bonus vil dit brandsikret tag også give en lavere årlig forsikringssum.

Nyt stråtag til en god pris 

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser på nyt stråtag. Prismæssigt ligger et stråtag på samme niveau som et teglstenstag.

Før vi kan give en endelige pris på taget skal vi se det først, da den endelige pris afhænger af blandt andet størrelsen af taget og om der er kviste. Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud så kontakt os her på siden gennem vores kontaktformular, eller giv os et kald på 29 28 69 90.

Holdbarhed på et stårtag

Som hovedregel at levetiden på et stråtag +30 år. Det er muligt at have en flot og sundt stråtag længere med den rette vedligeholdelse og de perfekt omgivelser og vejrforhold.

De rette omgivelser vil være med god luft omkring taget, uden at der er træer der dækker for solen. Solen er nemlig en vigtig faktor, da den tørrer taget ud efter nedbør.

Ønsker du rådgivning eller har du brug for at få et tilbud på nyt stråtag på dit hus. Så kontakt os her på siden så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dit hus.

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:30-16:30
  • Tirsdag07:30-16:30
  • Onsdag07:30-16:30
  • Torsdag07:30-16:30
  • Fredag07:30-12:00