Stråtag i Jylland

Hos Ulfborg Tækkefirma har vi mange års erfaring med at tække et nyt stråtag på huse rundt omkring i hele Jylland. Vi er meget stolte af vores håndværk og det ses tydeligt i den kvalitet som er kendetegnet for vores stråtage.

Et stråtag er med til at give dit hus et helt unik arkitektonisk udtryk og en særlig charme. Vi forbinder tit denne type tag med de gode gamle dage, men stråtage er stadig meget populære den dag idag. 

Den stadig store interesse skyldes blandt andet det store fokus på miljøvenlige produkter og løsninger. De strå/tagrør som bruges når der tækkes stråtage, er et naturprodukt. Det betyder at når taget en dag skal skiftes, så kan det gamle tag blive til kompost og på den måde genanvendes i naturen.

Få et tilbud på stråtag

Fordele ved stråtag

Der er mange fordele ved et stråtag ud over udseendet. Et stråtag giver et behageligt og sundt indeklima hele året rundt. Om sommeren hvor solen står lige på huset og vi har høje temperaturer, kan stråtaget stadig give dig et køligt og behageligt klima indendørs, som er helt perfekt til den varme årstid. I den kolde vintertid holder taget på varmen og giver en god varmefordeling i huset.

Stråtage er lige så sikre som tegltag

Tidligere har tage af strå haft ry for at være brandfarlige, men dette er ikke tilfældet med de nye metoder og teknologier. Faktisk har et stråtag samme brandsikkerhed som tegltag.

Vi tilbyder brandsikring af stråtag så du er sikret en god brandsikkerhed. Når dit tag er brandsikret ophæves de krav som ellers er til stråtækte huse når det kommer til placeringen af huset i forhold til vejmidte, skel og sti. Som en ekstra bonus vil dit brandsikret tag også give en lavere årlig forsikringssum.

Nyt stråtag til en god pris

Hos Ulfborg Tækkefirma tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser på nyt stråtag. Prismæssigt ligger et stråtag i dag nogenlunde på samme niveau som et teglstenstag. Så går du med tanker om at få lagt et nyt stråtag på dit hus eller sommerhus, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kan selvfølgelig også komme med et uforpligtende tilbud til dig, hvis dette ønskes.

Hvad koster et nyt stråtag?

Prisen for et nyt stråtag afhænger helt af opgavens omfang, herunder om der er behov for tømrerarbejde og rejsning af nye spær m.m. Dertil kommer den ønskede mønning, og her kan vi blandt andet tilbyde kobberrygning, der er en særlig smuk og holdbar løsning.

Før vi kan give en endelige pris på taget skal vi se det først, da der er forskellige faktorer som spiller ind.

Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at tage en snak, så hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på et nyt stråtag, så kontakt os her på siden gennem vores kontaktformular, eller giv os et kald på 29 28 69 90.