Fuldend dit stråtag med en kvist

Hvad end du skal have repareret det gamle stråtag eller du skal have lagt et nyt stråtag, så kan en kvist være med til at fuldende udseendet på taget. En kvist giver både et unikt udtryk, samt at det skaber mulighed for at skabe et godt lysindfald i rummene bag kvisten. Dermed er det at få lavet en kvist i sit stråtag både en visuel og ikke mindst praktisk løsning, som du vil få glæde af i mange år.

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS har vi over 30 års erfaring med diverse kviste og tagvinduer, og vi står derfor altid klar til at hjælpe. Vi står klar til at rådgive i led med valg af de mange forskellige muligheder for kviste eller tagvinduer der passer i stråtage, og vi sætter altid en stor ære i at levere et godt stykke tækkearbejde.

Kontakt os og hør mere

Vigtigt at vide om kviste i et stråtag

Vigtigt at nævne er, at kviste maksimal må være 2 meter brede og at der bør være 2 meters afstand imellem hver kvist. Hvis der er mindre afstand mellem kvistene har stråtaget svært ved at tørre og der er derfor risiko for, at taget forgår hurtigere. Selve kvisttaget må heller ikke have en hældning på mindre 30 grader og hvis det er muligt skal det helst være stejlere end det.

Hvis der er tale oprindelige kviste såvel som buede som f.eks. saddelkviste, garanterer vi altid for den helt korrekte tækkelse og renovering af disse.

I bunden af siden har vi samlet et udpluk af muligheder for kviste.

Kontakt os og hør mere om kviste og tagvinduer i stråtag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til, hvilke kviste og tagvinduer der vil passe til dit eksisterende eller nye stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.;

sort1

sort2

sort3

sort5

kvist

sort4