Vedligeholdelse og reparation af stråtag i Jylland

Skal du have lavet en reparation af stråtag? Hos Ulfborg Tækkefirma ApS, er vi eksperter i reparation og vedligeholdelse af stråtage. Når man har fået lagt det nye stråtag, ønsker man helst at det holder i mange år. Over tid kan det komme skader på taget og der kan derfor være behov for reparation og vedligeholdelse af stråtaget. 

Vi sørger for at få dit stråtag tilbage i tiptop stand, især hvis slidlaget på dit stråtag er i ordentlig stand. Selvom holdbarheden og levetiden på et stråtag ligger på +30 år så er det kun såfremt at taget er lavet ordentligt og at rygningen og resten af taget er blevet vedligeholdt og repareret løbende gennem tiden. Der kan være forskellige faktorer, der har gjort, at det er nødvendigt at der er behov for en reparation af stråtag. 

Kontakt os og hør mere

Med reparationer og vedligeholdelse er du altså med til at forlænge tagets holdbarhed og levetid. Vi anbefaler at du som ejer af at stråtag regelmæssigt tjekker dit stråtag for eventuelle skader, især hvis der har været storm. Hvis skaden er sket, så står vi klar til at hjælpe.

Vedligeholdelse af stråtag

Du kan sagtens vedligeholde dit eget stråtag, og på den måde få et tag der holder i mange årtier fremadrettet. Ofte handler det nemlig mere om de omkringliggende omgivelser, end selve stråtaget, når det kommer til vedligeholdelse.

Omgivelserne der er omkring stråtaget, har nemlig stor indvirkning på levetiden af dit tag.
Hvis det konstant står i skygge af andre store bygninger eller træer, eller hvis der ikke er en optimal ventilation omkring stråtaget, så vil dit tag ikke have en optimal mulighed for at tørre, efter det er blevet vådt, og det vil dermed også hurtigere kunne gå i forrådnelse.

Vi udfører reparationer af stråtag i hele Jylland.

Indhent er godt tilbud

Skal vi stå for reparationen af dit stråtag?

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS har vi over 20 års erfaring med reparation og vedligeholdelse af diverse stråtage. Vi står derfor klar til at rykke ud i hele Jylland. Når vi laver reparationer og vedligeholdelse af stråtaget starter vi med at komme ud til dig som kunde.

Herefter undersøger vi standens af dit stråtag. På den måde kan vi sikre på, at vi fanger alle de eventuelle skader der må være, samt får nemmere ved at danne os et overblik over hvad der skal laves. Vi foretager alt dette før vi kan give et konkret til på en reparation af stråtag.

Udover reparation og vedligeholdelse af stråtage, så er vi også eksperter i brandsikring af stråtage.

Kontakt os og hør mere om vedligeholdelse og reparation af stråtage

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til, hvordan du får vedligeholdt eller repareret dit stråtag, eller hvis du ønsker at få et godt tilbud på et nyt stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 29 28 69 90 eller sende os en mail på info@ulfborg-taekkefirma.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.