Reparation og vedligeholdelse af stråtag i Jylland

Hos Ulfborg Tækkefirma, er vi eksperter i reparation og vedligeholdelse af stråtage. Hvis slidlaget på dit stråtag er i ordentlig stand, så kan vi få stråtaget tilbage i tip top stand.

Levetiden på et nyt stråtag er på +30 år. Dette er vel og mærke hvis det er lavet ordentligt, og hvis rygningen og resten af taget er blevet vedligeholdt og repareret løbende, hen over tiden.

Vedligeholdelse af stråtag

Du kan sagtens vedligeholde dit eget stråtag, og på den måde få et tag der holder i mange årtier fremadrettet. Ofte handler det nemlig mere om de omkringliggende omgivelser, end selve stråtaget, når det kommer til vedligeholdelse.

Omgivelserne der er omkring stråtaget, har nemlig stor indvirkning på levetiden af dit tag.

Hvis det konstant står i skygge af andre store bygninger eller træer,eller hvis der ikke er en optimal ventilation omkring stråtaget, så vil dit tag ikke have en optimal mulighed for at tørre, efter det er blevet vådt, og det vil derved også hurtigere kunne gå i forrådnelse.

Udover reparation og vedligeholdelse af stråtage, så er vi også eksperter i brandsikring af stråtage.

Vi udfører reparationer af stråtag i hele Jylland.

Ska du have repareret dit stråtag?

Vi udfører reparationer af stråtag i hele Jylland. Hvor vi starter med at komme ud til dig, hvor vi vil undersøge tilstanden af dit tag, for at sikre at vi kan få lavet alle de skader, det nu engang må have. Alt dette gør vi før vi kan give dig et konkret tilbud på en reparation.

Når vi er færdige med den grundig gennemgang af dit stråtag, så har vi et overblik over hvilke steder, der kræver en udskiftning og hvilke der blot kan løses med en reparation.

Udover reparation af stråtage, så er vi også eksperter i Brandsikring af stråtag.

Trænger dit stråtag til at blive frisket lidt op?

Så kontakt os her på siden gennem vores kontaktformular

Eller giv os et kald på 29 28 69 90.